Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein. De dichtstbijzijnde hotels zijn het Albergo Palumbo Hotel (tel: +39(0)80 5300222) en Hotel Residence Riviera (tel: +39(0)80 5300582). Deze liggen direct aan de kust bij het vliegveld, maar Bari ligt niet ver weg en daar is een ruim hotelaanbod. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Bari Airport heeft een redelijk aanbod aan winkels. In totaal zijn er meer dan 20 met een gevarieerd aanbod: kranten en boeken, tabakswaren, elektronica, speelgoed, juwelen, mobiele telefoons, lokale specialiteiten, reisbenodigdheden en cosmetica. Er is ook een duty-free shop.

Bagage

In de Aankomsthal is een balie voor verloren en gevonden voorwerpen (‘SEAP Lost & Found’, tel. +39(0)80 580 0224). Als u met Alitalia vliegt moet u contact opnemen met tel +39(0)80 531 5411.

Informatie

In de Vertrekhal is een algemene informatiebalie (tel: +39(0)80 580 0200). Verder staan er in het terminalgebouw computerschermen (Totem Web Point) waar u niet alleen informatie kunt vinden over de luchthaven, maar ook over de regio Apulië (toeristisch, economisch, cultureel).

Zakelijk

De luchthaven heeft beperkte zakelijke voorzieningen. In de Vertrekhal vindt u de SEAP Lounge (geopend van 05.00 tot 21.00) dat ook beschikt over kleine kantoor- en vergaderruimtes.

Gehandicapten

Het vliegveld is goed toegankelijk voor gehandicapten. Vlak bij de hoofdingang van de terminal zijn 45 parkeerplaatsen gereserveerd voor minder-validen. Net als op veel andere Italiaanse luchthavens kunt u op Bari Airport om assistentie vragen als u daar behoefte aan heeft.

Overige services

Er is een bank (Banca Antonveneta) en er zijn diverse geldautomaten. De gebedsruimte werd ingezegend door paus Johannes Paulus II tijdens zijn bezoek aan Bari in februari 1984.