Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein. Een optie in de buurt is het Hotel Frederico2 (tel: +39(0)731211079). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Ancona Airport heeft een aantal winkels, restaurants en (snack)bars. Naast een duty-free shop zijn er diverse winkels met specialiteiten uit de regio.

Bagage

Voor verloren en gevonden voorwerpen belt u tel: +39(0)712827296.

Informatie

Algemene informatie over het vliegveld vindt u bij de balie in de aankomsthal. U kunt ook bellen +39(0)7128271 of mail info@ancona-aiport.com.

Zakelijk

Angona Airport heeft een VIP-Lounge met tv en internetverbinding. Ancona Airport heeft daarnaast diverse vergaderruimtes te huur vanaf 35 euro per uur. Via het algemene telefoon- of faxnummer van het vliegveld kunt u een vergaderzaal reserveren.

Gehandicapten

Ancona Airport is zeer goed toegankelijk voor gehandicapten. De luchthaven is voorzien van rolstoelhellingen en aangepaste liften en toiletten. Er zijn parkeerplaatsen vlak bij de terminal gereserveerd voor gehandicapten.

Overige services

In de terminal vindt u een bank, wisselkantoor en een geldautomaat. Verder is eerste hulp aanwezig.