Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar in Alghero zelf en in Sassari is een ruim aanbod. De meeste hotels liggen langs de stranden. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er zijn enkele winkels op de luchthaven, maar het aanbod is beperkt. Er zijn lokale producten te koop, maar u kunt elders op Sardinië goedkoper terecht. Verder zijn er enkele (snack)bars.

Bagage

U kunt geen bagage stallen op de luchthaven. Voor verloren of gevonden voorwerpen wendt u zich tot de algemene informatiebalie (tel: +39 079 935282).

Informatie

Behalve een algemene informatiebalie is er in de Aankomsthal ook een toeristenkiosk (tel: +39 079 935124) waar u informatie kunt krijgen over bezienswaardigheden, accommodatie en vervoer op Sardinië.

Zakelijk

Alghero Airport heeft één (bescheiden) vergaderzaal. Informatie via het algemene telefoonnummer.

Gehandicapten

De luchthaven is goed toegankelijk voor gehandicapten met onder meer informatie in braille en aangepaste toiletten en liften. Via de algemene informatiebalie kunt u om assistentie vragen. Er zijn parkeerplaatsen gereserveerd voor gehandicapten. Als u een rolstoel wilt gebruiken kunt u dat het beste regelen via uw vliegmaatschappij.

Overige services

In de Aankomsthal zijn geldautomaten van Banco di Sardegna, er is een postkantoor (tel: +39(0)79 936045) en u kunt er goederen laten inpakken (Siba Baggage Packaging, tel: +39(0)95 223638). Voor Eerste Hulp wendt u zich tot de algemene informatiebalie of belt u +39(0)79 935221.