Voorzieningen

Services

Hotels

Op de luchthaven is één hotel dat direct tegenover het terminalgebouw ligt: Radisson SAS. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Met de voltooiing van de nieuwe terminal is het aanbod aan bars, restaurants en winkels op Cork Airport flink uitgebreid. Een à la carte restaurant zult u er niet vinden, maar er is wel een speciale sportbar (met grote tv-schermen), een Starbucks (koffie) en een Subway (sandwiches).

Bagage

Om veiligheidsredenen zijn er geen bagagekluizen op Cork Airport. Het bureau voor verloren of gevonden voorwerpen is telefonisch bereikbaar via +353(0)21 4329600.

Informatie

In de Aankomsthal is een informatiebalie, tussen de autoverhuurbedrijven en de Londiswinkel (tel: +353(0)21 4313131).

Zakelijk

In de vertrekhal tegenover Gate 8 vindt u de Jack Lynch Executive Lounge die toegankelijk is voor business class reizigers (€ 20,00), houders van een Priority Pass, en leden van de Aer Lingus Gold Circle Club. De lounge is open van 06.00 tot 21.00 (tel: +353(0)21 4328854).
Uitstekende faciliteiten voor conferenties zijn beschikbaar in het Great Southern Hotel op de luchthaven.

Gehandicapten

Het nieuwe terminalgebouw is helemaal aangepast voor gehandicapten. Er zijn aangepaste toiletten, telefoons, liften en rolstoelhellingen. Er zijn speciale parkeerplaatsen voor gehandicapten op de begane grond van de parkeergarage voor kort parkeren.

Overige services

De bank en het geldwisselkantoor vindt u naast de boekwinkel Hughes & Hughes. Het wisselkantoor (Bureau de Change) is open van maandag t/m vrijdag van 06.45 tot 20.00 en in het weekend van 09.00 tot 18.30. De Bank of Ireland is alleen open op werkdagen van 10.00 tot 16.00. Vlakbij staan twee geldautomaten: de ene geeft alleen euro’s, de ander geeft euro’s en Britse ponden.
Er is geen postkantoor op de luchthaven, maar u kunt postzegels kopen bij de Skyshop op de begane grond.