Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op East Midlands Airport. Hotels in de buurt van de luchthaven zijn onder meer Thistle East Midlands Airport Hotel (tel: +44(0)871 376 9015), Express by Holiday Inn (tel: +44(0)1509 678 000) en Hilton East Midlands Airport Hotel (tel: +44(0)1509 674 000). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Op East Midlands Airport is er een vrij groot aanbod van restaurants, cafés, (snack)bars en winkels, waaronder grote duty free shops.

Bagage

Er is geen mogelijkheid bagage te stallen op de luchthaven East Midlands. In de Aankomsthal is een balie voor verloren en gevonden voorwerpen.

Informatie

In de centrale hal is een informatiebalie waar u terecht kunt met vragen over East Midlands Airport, aankomst- en vertrektijden en services op de luchthaven.

Zakelijk

Bij de informatiebalie kunt u faxen en kopiëren, mar verder biedt East Midlands Airport geen zakelijke diensten. Die worden wel geboden door de zakenhotels in de buurt van de luchthaven (zie bij Hotels).

Gehandicapten

De luchthaven van East Midlands is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen, aangepaste liften en toiletten, laag hangende telefoons en voorzieningen voor slechthorenden. Verder zijn er plaatsen voor minder-validen gereserveerd op het terrein voor kort parkeren. Voor assistentie belt u met het centrale nummer +44(0)871 919 9000.

Overige services

In de centrale hal zijn geldwisselkantoren en ATM’s. In het noordwesten van het luchthaventerrein is een openluchtmuseum, waar historische vliegtuigen tentoongesteld staan. De Eerste Hulppost bevindt zich in de centrale hal.