Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven van Jersey, maar er zijn wel diverse accommodaties vlakbij, waaronder St Brelades Bay Hotel‎ (tel: +44(0)1534 746 141). Hotels in St Helier zijn onder meer The Royal Yacht Hotel & Spa (tel: +44(0)1534 720 511), het Apollo Hotel (tel: +44(0)1534 725 441), Hotel Savoy (tel: +44(0)1534 727 521) en Radisson Blu Waterfront Hotel (tel: +44(0)1534 671 100). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Het aantal eet- en drinkgelegenheden op Jersey Airport is beperkt, maar de kwaliteit is goed: een klein restaurant, een bar (simpelweg The Bar geheten), een Starbucks koffieshop, en in de Aankomsthal het World News Cafe. De duty free shop is vrij groot. Daarnaast vindt u op Jersey Airport een WH Smith boekenwinkel, een juwelier en een leuke winkel met wijnen en keukenspullen (waaronder mooi serviesgoed).

Bagage

Er zijn geen mogelijkheden bagage te stallen op Jersey Airport. Navraag naar verloren voorwerpen doet u via telefoonnummer +44(0)1534 499 620.

Informatie

Naast de incheckbalies in de Vertrekhal is een informatiekiosk (tel: +44(0)1534 446 000) waar u terecht kunt met vragen over Jersey Airport, aankomst- en vertrektijden en services op de luchthaven.

Zakelijk

British Airways en Flybe hebben VIP lounges op de luchthaven van Jersey. Die bieden behalve verfrissingen en snacks basisdiensten als faxen en kopiëren. Uitgebreide zakelijke faciliteiten – waaronder vergaderruimtes en conferentiezalen – bieden de grotere hotels in de hoofdstad St Helier (zie bij Hotels).

Gehandicapten

De Aankomst- en de Vertrekhal, alsook de winkels en restaurants bevinden zich op de begane grond, waardoor de luchthaven van Jersey uitstekend toegankelijk is voor gehandicapten. Er zijn aangepaste toiletten, laag hangende telefoons en voorzieningen voor slechthorenden. Op het terrein voor kort parkeren zijn plaatsen gereserveerd voor minder-validen.

Overige services

Er zijn banken, geldwisselkantoren en ATM’s verspreid over het terminalgebouw. Verder een postkantoor en een stiltekamer. Tot 30 minuten kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet (Wi-Fi), wilt u langer internetten dan kost dat 2 pond. Verder zijn er diverse internetkiosken. In de Vertrekhal is een Eerste Hulppost. Roken is alleen toegestaan buiten het terminalgebouw en dan nog alleen in speciale rookzones.