Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er rijden geen treinen op Jersey.

Auto en bus

De luchthaven ligt 7 kilometer ten noordwesten van St Helier, de hoofdstad van Jersey. Het vliegveld is met een huurauto gemakkelijk bereikbaar. Vanuit het centrum van St Helier rijdt u via de A1 of de A2 naar het westen. Vervolgens kunt u via La Route de Beaumont of La Route des Genets naar de B36 rijden, die langs de ingang van de luchthaven loopt.

Voor de Aankomsthal is een bushalte. Buslijn 15 onderhoudt de verbinding tussen de luchthaven en St. Helier via St. Aubin's Village. Meer informatie op de website van de busmaatschappij Connex Transport (tel: +44(0)1534 877 772).

Autoverhuur Jersey Airport

In de Aankomsthal zijn balies voor autohuur. Op de luchthaven van Jersey zijn twee autoverhuurbedrijven actief: Hertz en Europcar. Avis heeft een kantoor net buiten de luchthaven. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk

Taxi

Voor de Aankomsthal staan taxi’s die allemaal een meter hebben. Een taxirit naar de hoofdstad St Helier kost ongeveer 12 Britse pond.

Parkeren op de luchthaven

Voor de Aankomsthal ligt het terrein voor kort parkeren. U betaalt er £0.60 per half uur. Het terrein voor lang parkeren bevindt zich voor de Vertrekhal. Daar betaalt u £0.60 per uur.