Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein, maar Korfoe-Stad is dichtbij en op het hele eiland zijn talloze hotels en vakantieresorts, de meeste aan de noordoostkust. Jongeren trekken vooral naar Kavos, in het zuidwesten.
Een zakenhotel is het Corfu Palace Hotel (tel: +30(0)2661 031749) in Korfoe-Stad. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Korfoe Airport is een kleine luchthaven met beperkte faciliteiten. Er zijn enkele (snack)bars en cafés en ook enkele winkeltjes. De prijzen zijn aan de hoge kant.

Bagage

Zeker op drukke dagen (maandag en vrijdag) in het hoogseizoen (juli en augustus) moet u lang wachten op uw bagage. Dan is het geen uitzondering dat u een uur of langer moet wachten tot uw bagage op de band verschijnt. Er zijn geen faciliteiten om bagage te stallen. Voor verloren en gevonden voorwerpen wendt u zich tot de informatiebalie.

Informatie

In de Aankomsthal is een informatiebalie. De balies van luchtvaartmaatschappijen zijn alleen open vlak voor en na een vlucht.

Zakelijk

Er zijn geen faciliteiten voor zakelijke reizigers. Voor vergaderingen, conferenties en andere zakelijke diensten kunt u terecht in het Corfu Palace Hotel (zie bij Hotels).

Gehandicapten

Er zijn enkele voorzieningen voor gehandicapten zoals een aangepast toilet en gereserveerde parkeerplaatsen.

Overige services

Er zijn geldautomaten, een wisselkantoor en een bank. Ook is er een postkantoortje.