Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er rijden geen treinen op Korfoe.

Auto en bus

Er is maar één weg van de luchthaven naar Korfoe-Stad.

Naast de Aankomsthal ligt het busstation, waar bussen vertrekken naar de busterminal in Korfoe-Stad aan de Platia Y Theotoki, ook wel het San Roccoplein genoemd. Van dat station vertrekken bussen naar vele bestemmingen op Korfoe.
De meeste bussen die u op de luchthaven ziet zijn ingehuurd door touroperators. Bij de meeste vakanties naar Korfoe is het vervoer van en naar het hotel inbegrepen.

Autoverhuur

In de Aankomsthal zijn balies van autoverhuurders, waaronder de internationale bedrijven Budget, Hertz en Europcar. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Buiten de Aankomsthal staan taxi’s. Spreek een prijs af voordat u instapt. Normaal kost een ritje naar de vakantieverblijven aan de noordoostkust van Korfoe zo’n dertig euro, naar Korfoe-Stad ongeveer tien euro.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn onvoldoende parkeerplaatsen op het luchthaventerrein, in totaal ongeveer 120. Parkeren op een plaats waar dat officieel niet mag wordt gedoogd, zolang u het verkeer niet hindert. Hou daarbij rekening met het feit dat het op Korfoe Airport een komen en gaan is van grote toerbussen!