Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar Pau ligt dichtbij en de stad heeft een ruim aanbod aan hotels in alle categorieën. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er is één restaurant (‘Restaurant de l’Aéroport’, tel: +33(0)5 5933 3323) dat bestaat uit een bargedeelte (ook snacks), een brasserie (voordelige vaste menu’s) en een á la carte gedeelte.
Naast het restaurant vindt u een kiosk met kranten, boeken en sigaretten. De Airport Shop (tel: +33(0)5 5933 2445) is gespecialiseerd in lokale producten zoals wijnen, foie gras, Armagnac en zoetigheden.

Bagage

De algemene informatiebalie doet ook dienst als loket voor verloren en gevonden voorwerpen.

Informatie

De algemene informatiebalie (CCI Information Desk, tel: +33(0)5 5933 3300) vindt u op de begane grond van de terminal, tussen de Aankomst- en Vertrekhal. Er is een aparte toeristenkiosk met brochures over activiteiten en bezienswaardigheden in Pau en de regio Béarn. Daar kunt u ook accommodatie boeken.

Zakelijk

De luchthaven heeft enkele vergaderruimtes te huur, maar alleen voor kleine groepen. Catering is mogelijk. Voor reservering neemt u contact op met de Management Personal Assistant (tel: +33(0)5 5933 3359).
De VIP Lounge ‘Jacqueline Auriol’ kunt u reserveren via de Airport Station Manager (tel: +33(0)6 5933 3354).

Gehandicapten

De luchthaven is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er zijn enkele parkeerplaatsen gereserveerd voor gehandicapten. Voor assistentie wendt u zich tot de algemene informatiebalie of belt u met tel: +33(0)5 5933 3300. Als u een rolstoel nodig heeft op de luchthaven kunt u beter contact opnemen met uw luchtvaartmaatschappij.

Overige services

Pau Pyrénées Airport biedt op enkele punten draadloos toegang tot internet. Er zijn geldautomaten van Crédit Agricole.