Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen treinverbinding met de luchthaven, maar er rijdt een shuttlebus naar het treinstation van Pau. Daar vertrekken treinen naar Bayonne en Biarritz in het westen, en naar Lourdes, Tarbes en Toulouse in het oosten. Er zijn ook geregelde treindiensten naar Bordeaux en Parijs.

Auto en bus

De luchthaven ligt langs de D716 die aansluit op de snelweg van Bayonne naar Toulouse (A64-E80), de Autoroute Pyrénéenne. Voor Pau slaat u bij de uitgang van de luchthaven rechtsaf, voor de richting Bordeaux linksaf.

Aansluitend op aankomende vluchten rijdt er een shuttlebus naar het treinstation van Pau. Onderweg stopt deze bus bij de Universiteit van Pau, op de Place de Verdun en op de Rue Valérie Meunier.

Autoverhuur

In de Aankomsthal zijn balies van autoverhuurbedrijven Avis, Budget, Europcar, Hertz, National/Citer en Sixt. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Voor de Aankomsthal staan taxi’s. Een ritje naar Pau duurt zo’n 15 minuten en kost ongeveer € 20,00.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn twee parkeerterreinen (P1 en P2). Voor de eerste dag zijn de tarieven voor beide terreinen hetzelfde (minder dan 3 uur, € 1,00, 24 uur € 10,00). Daarna is het iets goedkoper parkeren op P2 (3 dagen € 17,00) dan op P1 (3 dagen € 22,00).