Voorzieningen

Services

Hotels

Op het luchthaventerrein zijn twee hotels, die beide bereikbaar zijn met gratis shuttlebussen: Hilton Paris Orly (tel: +33(0)1 4512 4512) en Ibis Orly (tel: +33(0)1 5670 5050). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er is een behoorlijk aanbod van bars en restaurants. Orly Ouest heeft 13 bars en 8 restaurants, Orly Sud heeft 8 bars en 2 restaurants. In beide terminals zijn winkels, waarbij ook hier Orly Ouest het grootste en meest gevarieerde aanbod heeft.

Bagage

Uit veiligheidsoverwegingen kunt u geen bagage meer stallen op de luchthaven. Het loket voor verloren en gevonden voorwerpen vindt u in de Aankomsthal van beide terminals ( Orly Sud tel: +33(0)1 4975 3410, Orly Ouest, tel: +33(0)1 4975 4234).

Informatie

In beide terminals zijn algemene informatiebalies. In Orly Sud vindt u ze bij de uitgangen C en H en op de 1e verdieping in Hal B. In de Vertrekhal van Orly Ouest zijn drie informatiestands en in de Aankomsthal twee. Bij al deze loketten zijn gratis plattegronden van Parijs verkrijgbaar. Voor informatie kunt u ook bellen met het algemene telefoonnummer.

Zakelijk

Orly Ouest heeft een groot business centre (Centre d’Affaires, tel: +33(0)1 4975 1233) met faciliteiten voor telefoon, fax, kopiëren en e-mail. Er zijn 15 vergaderzalen te huur, 7 kantoorruimtes en een lounge. In de terminal Orly Sud zijn drie grotere vergaderzalen (voor max. 200 personen).

Gehandicapten

In de parkeergarages zijn plaatsen gereserveerd voor auto’s van minder-validen. Verder zijn er rolstoelhellingen en aangepaste liften, toiletten en telefoons. Voor meer informatie en assistentie wendt u zich tot de speciale balies bij Uitgang W in Orly Ouest en bij Uitgang E in Orly Sud.

Overige services

In beide terminals zijn banken, wisselkantoren en geldautomaten. De EHBO-post is gevestigd in Orly Ouest.