Hotels Nice

Hotels Nice

Hotels Nice Côte d'Azur Airport

Binnen een straal van 2 kilometer van het vliegveld bevinden zich diverse hotels. Dit betreffen onder andere Novotel, Mercure en Ibis Hotels, alle behoren tot de Accor groep. Veel hotels hebben gratis shuttlebussen van en naar het vliegveld, deze zijn echter wel gebonden aan vaste tijden. De meeste verbindingen naar de terminals starten rond 05:00 uur in de ochtend en de laatste bussen naar het hotel gaan meestal tot 01:00 uur. Hotels die beschikken over een shuttleservice zijn Holiday Inn Resort , Campanile Hotel Aéroport, Novotel Nice Aéroport Cap 3000 & Novotel Nice Arenas Aéroport en het Radisson SAS Hotel Nice.

Hotels in het centrum van Nice

In Nice zijn een groot aantal hotels te vinden, van zowel Franse ketens als wereldwijde hotelgroepen. Enkele gevestigde namen in Frankrijk zijn Ibis, Campanile en Mercure, deze behoren tot de Accor group. In en rondom Nice kunt u een keuze maken uit ongeveer 120 hotels, hieronder volgt een kleine selectie. Er zijn een aantal Best Western Hotels in Nice maar Best Western New York ligt midden in het centrum.

Een leuke tip voor bed & breakfast accommodatie is Villa La Lezardière, waar ook de mogelijkheid voor het huren van een villa bestaat. De accommodatie ligt tussen Nice en Monaco.

Natuurlijk zijn er in de buurt van Nice talloze hostels waar vaak gratis wifi aanwezig is en goede faciliteiten. Eén van de grotere hostels in de omgeving is Villa Saint Exupéry, met gratis ontbijt, gratis internet, goedkope drankjes en lage prijzen.