Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven van Biarritz. Wel staan er aan de rand van het vliegveld enkele hotels, waaronder Hôtel Campanile Biarritz‎ (tel: +33(0)5 59 41 19 19) en Inter Hotel Amarys (tel: +33(0)5 5901 0404). In het centrum van Biarritz is er een ruimere keuze aan hotels. Om er enkele te noemen: Hotel de l'Océan Biarritz Centre (tel: +33(0)5 5924 0327), bij de oude haven het Brit Hotel (tel: +33(0)5 9914 9750) en pal aan het strand het exclusieve en dure Hotel du Palais‎ (tel: +33(0)5 5941 6400).   Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Het aanbod van winkels en restaurants op Biarritz Airport is beperkt. Er is een algemene winkel met kranten, tijdschriften, sigaretten en enkele lokale producten. Verder is er een Quicksuilver shop die surfspullen verkoopt. Een eenvoudig restaurant en een koffiekiosk completeren het geheel.

Bagage

De algemene informatiebalie doet ook dienst als balie voor verloren en gevonden voorwerpen, telefonisch bereikbaar via het algemene nummer +33(0)5 5943 8383.

Informatie

Centraal in het terminalgebouw is een informatiebalie, waar u terecht kunt met al uw vragen over de luchthaven en vertrekkende en aankomende vluchten.

Zakelijk

Op de luchthaven van Biarritz zijn twee vergaderzalen, beide voor maximaal 18 personen. Voor meer informatie: secretariat@biarritz.aeroport.fr. Verder is er een eenvoudige VIP lounge. Het Hotel Campanile aan de rand van de luchthaven heeft een kleine en eenvoudige vergaderzaal voor maximaal 25 personen. Betere en uitgebreidere zakelijke faciliteiten vindt u in de hotels in het centrum van Biarritz.

Gehandicapten

Op het parkeerterrein P0 zijn plaatsen gereserveerd voor minder-validen. Verder zijn de liften en toiletten goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er rolstoelen beschikbaar. Op diverse plaatsen hangen telefoons via welke u om assistentie kunt vragen, onder meer bij de parkeerterreinen.

Overige services

Er is draadloos internet aanwezig op de luchthaven en er zijn ATM’s om geld te kunnen opnemen. Eerste Hulp roept u in via de algemene informatiebalie.