Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen directe treinverbinding met de luchthaven. De dichtstbijzijnde treinstations zijn die van Biarritz en Bayonne.

Auto en bus

Biarritz Airport ligt vijf kilometer ten zuidoosten van het stadscentrum. De luchthaven is eenvoudig bereikbaar via de D260, ook wel bekend als Boulevard du B.A.B. Pal ten zuiden van het vliegveld loopt de snelweg A63 die Bordeaux verbindt met San Sebastian in Spaans Baskenland. De ingang van de luchthaven ligt aan de D810 die aansluit op de A63 en de andere kant op naar Bayonne voert.

Van de luchthaven vertrekken bussen van de maatschappij Chronoplus naar het treinstation van Biarritz (lijn C, reistijd ong. 10 minuten) en het treinstation van Bayonne (lijn 8A/8B, reistijd ong. 30 minuten). De maatschappij ATCRB rijdt ook naar het treinstation van Biarritz en vervolgens naar Bidart, Guéthary, St-Jean-de-Luz en Hendaye.

Busmaatschappij PESA rijdt eenmaal per dag om 15.30 van de luchthaven naar het Spaanse San Sebastian.

Autoverhuur Biarritz Airport

In de Aankomsthal van de luchthaven van Biarritz vindt u balies van vijf autoverhuurbedrijven: Avis, National-Citer, Europcar, Hertz en Sixt. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Vlak voor de Aankomsthal staan taxi’s. Reken voor een ritje naar het centrum van Biarritz op een tarief van ongeveer € 12.00, naar Bayonne is enkele euro’s duurder.

Parkeren op de luchthaven

Op alle parkeerterreinen van Biarritz Airport kunt u de eerste 30 minuten gratis parkeren. Pal voor de terminal ligt het parkeerterrein P3, voor kort parkeren. Het eerste uur kost € 1,50, het tweede € 2,50 en het derde € 3,50. Eraan grenzend liggen twee parkeerterreinen, P0 en P8, waar een dag parkeren € 15,00 kost en tien dagen € 75,00. Het terrein voor lang parkeren, P2, ligt bij de ingang van de luchthaven; het tarief daar is €11,50 voor een dag en € 55,00 voor tien dagen.

Meer informatie over parkeren op Biarritz Airport via tel: +33(0)5 5943 8332.