Voorzieningen

Services

Hotels

In de Aankomsthal is een balie voor hotelreserveringen. Hotels in de buurt van de luchthaven zijn Larco Hotel (tel: +357(0)24 657 006), Adonis Beach Hotel (tel: +357(0)24 656 644) en Layiotis Hotel Appartments (tel: +357(0)24 624 700). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Larnaca Airport heeft een zeer beperkt aanbod van winkels en restaurants. In de Vertrekhal vindt u één (snack)bar en één restaurant. Verder is er een café in de centrale hal.

Bagage

Het loket voor verloren en gevonden voorwerpen vindt u vlak bij de bagagebanden in de Aankomsthal. U kunt geen bagage stallen. Voor zoekgeraakte bagage belt u met tel: +357(0)24 643 314.

Informatie

In de Aankomsthal is een kantoortje van het Cypriotische Bureau voor Toerisme. Verder zijn er balies van diverse luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus.

Zakelijk

In de Vertrekhal is een lounge van Cyprus Airways met een Business Centre (tel: +357(0)24 692 661). Daar kunt u faxen, kopiëren en gebruik maken van computers met internetaansluiting. Vergaderfaciliteiten zijn er niet op Larnaca Airport.

Gehandicapten

Het terminalgebouw is goed toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn aangepaste liften en toiletten, en rolstoelen zijn beschikbaar. Vlak bij de ingang van het gebouw zijn parkeerplaatsen gereserveerd voor minder-validen.

Overige services

Er zijn drie banken en enkele geldautomaten. In de Aankomsthal vindt u een postkantoor en de EHBO-post.