Voorzieningen

Services

Hotels

Er is een hotel op het luchthaventerrein. Het Novotel Suvarnabhumi Airport (tel: +66(0)2 13 11111) ligt tegenover de terminal. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

De luchthaven heeft vele (snack)bars, cafés en restaurants, voornamelijk gesitueerd in de Vertrekhal op de 4e verdieping. Daar vindt u ook de meeste winkels, maar er zijn ook winkels op de 2e (Aankomsthal) en 3e verdieping (services).

Bagage

Bij de bagagebanden in de Aankomsthal zijn twee loketten voor verloren en gevonden voorwerpen.

Informatie

Er zijn vele informatiebalies die bereikbaar zijn via tel: +66(0)2 132 9324/5/6/7 (Vertrekhal) of tel: +66(0)2 132 9328/9 (Aankomsthal). Verder is er een loket van de Tourist Authority of Thailand (TAT) in de Aankomsthal.

Zakelijk

In de Vertrekhal vindt u de KP Lounge, die zakelijke diensten biedt en kantoor- en vergaderruimtes te huur heeft. Uitgebreidere zakelijke faciliteiten zijn beschikbaar in het Novotel (zie bij Hotels). Het hotel heeft grote conferentiezalen en biedt verder secretariële ondersteuning en vertaaldiensten.

Gehandicapten

De luchthaven is goed toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn aangepaste liften, toiletten en telefoons. In de parkeergarage zijn plaatsen gereserveerd voor minder-validen. Voor assistentie neemt u contact op met de Customer Services Department (tel: +66(0)2 132 3888).

Overige services

In de Aankomsthal zijn wisselkantoren. Geldautomaten vindt u overal in de terminal. Ook zijn er vele openbare telefoons en computers met internetaansluiting. Draadloos internet is aanwezig. Het Airport Medical Center op de 1e verdieping is telefonisch bereikbaar via +66(0)2 132 7777.