Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven van Kota Kinabalu, maar wel vlak in de buurt, onder meer twee Shangri-La hotels: Tanjung Aru Resort (tel: +60(0)88 327 878) en Rasa Ria Resort‎ (tel: +60(0)88 792 888). Andere hotels in de buurt van de luchthaven zijn het Megah D'Aru Hotel (tel: +60(0)88 239 666), het Crown Borneo Hotel‎ (tel: +60(0)88 231 768) en het Seapark Condotel (tel: +60(0)88 282 828).

Winkelen en restaurants

In de Vertrekhal (vóór de douane) zijn restaurants en (snack)bars. Bij de winkels achter de douane treft u, naast het gebruikelijke duty free aanbod, een juwelier, een souvenirwinkel en een winkel gespecialiseerd in diepgevroren visproducten.

Bagage

In de Vertrekhal zijn kluizen waar u bagage kunt stallen. Bij de bagageafhandeling is een loket voor verloren en gevonden voorwerpen.

Informatie

Zowel in de Aankomst- als in de Vertrekhal zijn informatiebalies waar u terecht kunt met vragen over aankomst- en vertrektijden en services op de luchthaven.

Zakelijk

Behalve basisdiensten als faxen, kopiëren en internettoegang biedt Kota Kinabalu geen zakelijke diensten. Die zijn wel te vinden in de luxe hotels en ressorts (zie bij Hotels) die vergaderruimten en conferentiezalen beschikbaar hebben.

Gehandicapten

De luchthaven van Kota Kinabalu is goed toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen en aangepaste liften en toiletten.

Overige services

Maybank en CIMB Bank hebben wisselkantoren in de Aankomst- en de Vertrekhal. Geldautomaten zijn verspreid over de terminals. De Eerste Hulppost bevindt zich op de begane grond (Aankomsthal). Er is geen draadloos internet (Wi-Fi) op de luchthaven van Kota Kinabalu, behalve in de VIP lounge.