Voorzieningen

Services

Hotels

Er is één hotel op de luchthaven, het Centaur Hotel (tel: +91(0)011 2565 2223). Hotels in de buurt van het vliegveld zijn onder meer Radisson Hotel Delhi (tel: +91(0)11 2677 9191) en Uppal's Orchid (tel: +91(0)11 2506 1515). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Delhi Airport heeft een redelijk aanbod van winkels en eet- en drinkgelegenheden. Zowel in de Aankomst- als de Vertrekhallen zijn duty-free shops. In de transferlounge van Terminal 2 vindt u enkele specialiteitenwinkels.

Bagage

Bij het parkeerterrein bij Terminal 2 is een loket waar u bagage in bewaring kunt geven. Verder kunt u uw bagage laten inpakken. Voor verloren en gevonden voorwerpen wendt u zich tot het kantoor van de Airport Manager (in beide terminals).

Informatie

In de internationale Aankomsthal ziet u een balie met het opschrift ‘May I help you’. Daar kunt u algemene informatie krijgen over de luchthaven, maar ook over vervoer en hotels. Zowel in de binnenlandse als de internationale Aankomsthal zijn balies van het toeristenbureau.

Zakelijk

Zakelijke diensten als faxen, kopiëren en computers met internetaansluiting kunt u vinden in de Maharaja Lounge (transferruimte Terminal 2) en in de lounges van luchtvaartmaatschappijen. Voor het huren van vergaderruimtes of conferentiezalen bent u aangewezen op het Centaur Hotel, of – iets verder van de luchthaven – het Radisson Hotel of Uppal’s Orchid (zie bij Hotels).

Gehandicapten

Delhi Airport is redelijk toegankelijk voor gehandicapten, maar de dienstverlening is niet bijzonder uitgebreid. Er zijn aangepaste toiletten en voor minder-validen gereserveerde parkeerplaatsen.

Overige services

In beide terminals zijn wisselkantoren, banken en geldautomaten. Ook zijn er internetcafés, maar u kunt voor het gebruik daarvan alleen betalen met een credit card. In beide terminals zijn EHBO-posten en in Terminal 2 is bovendien een apotheek.