Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op Chennai Airport. Het Radisson Blu Hotel Chennai (tel: +91(0)44 2231 0101) ligt vlak bij de luchthaven, net als het Trident Hotel (tel: +91(0)44 2234 4747). Een andere, en goedkopere optie niet ver van het vliegveld is Hotel Mars (tel: +91(0)44 2264 1523). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Zowel in de internationale als in de binnenlandse terminal zijn restaurants en winkels, maar de grootste concentratie eet- en drinkgelegenheden en winkels vindt u in de corridor tussen deze twee terminals.

Bagage

Er zijn bagagekluizen op de luchthaven van Chennai, of u kunt uw bagage bij een balie in bewaring afgeven. Navraag naar verloren voorwerpen doet u via een van de informatiebalies.

Informatie

In beide terminals zijn informatiebalies waar u terecht kunt met vragen over Chennai Airport, aankomst- en vertrektijden en services op de luchthaven.

Zakelijk

Er is een beperkt Business Centre op de luchthaven van Chennai waar u kunt faxen, kopiëren of videoconferenties kunt beleggen. Voor uitgebreide zakelijke diensten, waaronder het huren van vergaderruimten en conferentiezalen, bent u aangewezen op de zakenhotels in de buurt van Chennai Airport (zie bij Hotels).

Gehandicapten

De luchthaven van Chennai is goed toegankelijk voor gehandicapten, al hebben minder-validen wellicht wat meer moeite zich door de mensenmassa te bewegen. Er zijn rolstoelhellingen en aangepaste liften en toiletten. Verder zijn er vlak voor de ingang van de terminal parkeerplaatsen gereserveerd voor gehandicapten.

Overige services

Er zijn banken, geldwisselkantoren en ATM’s verspreid over de terminals. Verder is er draadloos internet (Wi-Fi) aanwezig of kunt u internettoegang krijgen via een van de internetcafés. Verspreid over de terminal staan waterkoelers met gratis (en veilig) drinkwater. In de binnenlandse terminal is een apotheek. Verder zijn er rust- en slaapkamers voor reizigers die lang op een vlucht moeten wachten.