Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen treinverbinding met de luchthaven.

Auto en bus

De luchthaven ligt 45 kilometer ten noordwesten van het stadscentrum van Xi'an en 13 kilometer ten noordoosten van Xianyang. Het vliegveld is per huurauto bereikbaar via de ringweg rond Xi’an. De afslag naar de luchthaven (G70 Fuyin Expressway of Airport Special Expressway) staat duidelijk op borden aangegeven.

Er zijn niet minder dan zeven shuttlebussen naar diverse populaire bestemmingen in Xi’an en Xianyang. De bussen vertrekken elk halfuur en een buskaartje kost 25 yuan. Meer informatie over bussen en bestemmingen via telefoonnummer +86(0)29 8870 1384.

Autoverhuur Xi'an Xianyang Airport

Er zijn geen internationale autoverhuurders actief op de luchthaven. Wel zijn er lokale Chinese verhuurders; meestal kunt u bij hen alleen een auto met chauffeur huren.

Taxi

Voor de Aankomsthal staan taxi’s. Let erop dat de taxichauffeur zijn meter aanzet of spreek van tevoren een duidelijke ritprijs af. Een taxirit naar het centrum van Xi'an kost ongeveer 100 yuan.

Parkeren op de luchthaven

Voor het terminalgebouw is een parkeerterrein voor kort parkeren. Van het terrein voor lang parkeren rijden shuttlebusjes naar de terminal.