Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen treinverbinding met de luchthaven Buenos Aires Jorge Newbery.

Auto en bus

Aeroparque Jorge Newbery ligt slechts 3 kilometer van het centrum van Buenos Aires. Het vliegveld is vanuit het stadscentrum per huurauto gemakkelijk bereikbaar via de Avenida 9 de Julio en vervolgens de Pte. Arturo Illia. Vlak voor de luchthaven buigt u linksaf naar de Avenida Rafael Obligado Costanera. Na ruim twee kilometer bereikt u de ingang van de luchthaven.

Elk halfuur vertrekt er een shuttlebus van maatschappij Manuel Tienda Leon naar het Retiro treinstation en vervolgens naar het centrale busstation Madero bij de Plaza San Martin. Sommige bussen rijden daarna door naar Buenos Aires-Ezeiza Airport.

Autoverhuur Buenos Aires Jorge Newbery Airport

In de Aankomsthal is een balie voor autohuur. Op de luchthaven Buenos Aires Jorge Newbery zijn zes autoverhuurbedrijven actief: Avis, Hertz, Alamo/National, Localiza, VIP Car en World Car. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk

Taxi

Voor de Aankomsthal staan taxi’s. Dit zijn allemaal geregistreerde taxi’s, herkenbaar aan de zwart-gele kleur. Het instaptarief bedraagt 4,60 pesos en vervolgens 0,46 pesos per 200 meter. De totaalprijs voor een taxirit naar het centrum van Buenos Aires komt op 20-25 pesos.

Parkeren op de luchthaven

Een parkeergarage (Parking Sur) is verbonden met het terminalgebouw. Verder is er een groot parkeerterrein (Parking Norte) aan de noordkant van het luchthaventerrein. Er zijn geen aparte parkeervakken voor kort of lang parkeren. U betaalt 8 pesos per halfuur.