Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen directe treinverbinding vanaf het vliegveld. Het Victoria Park Transfer Station is goed te bereiken met het openbaar vervoer (zie hieronder).

Auto en bus

Het vliegveld ligt zo’n 12 kilometer van Perth-Centrum aan de Great Eastern highway. Vanuit Perth gaat u via de Tonking highway en de Horrie-Miller Drive richting de internationale terminal. De binnenlandse terminals liggen via Tonking Highway aan de Brearley avenue. Het vliegveld wordt duidelijk aangegeven met grote groene verkeersborden.

Er rijden verschillende bussen van en naar het vliegveld. De Perth Airport Connect Shuttle Service rijdt vanaf de terminals naar diverse locaties in Perth. Voor meer informatie en het boeken van buskaarten kunt u naar de website gaan. Een enkeltje naar het centrum kost 15 AUD vanaf T2 en T3. vanaf T1 betaald u 18 AUD. Er rijden ook verschillende stadbussen (lijn 36, 37 en 40) vanaf T2 en T3 naar Perth. Kijk voor meer informatie over de dienstregeling van de stadsbussen op de website.

Autoverhuur Perth Airport

De balies van diverse autoverhuurbedrijven vindt u op de begane grond in T1, T2 en T3: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrifty en Redspot. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Voor de terminals staan taxi’s. Een rit naar Perth kost ongeveer 30,00 AUD vanaf T2 en T3. Vanaf T1 betaald u 35 AUD. Daarnaast betaald u een toeslag van 2 AUD. De chauffeurs kunnen u vragen de ritprijs vooraf te betalen.

Parkeren op de luchthaven

Bij alle terminals zijn diverse parkeermogelijkheden. Kort parkeren en lang parkeren, maar ook Fasttrack en Regional Parking behoren tot de opties. Voor 4 uur Kort of Lang parkeren betaald u ongeveer 10 AUD. Voor een hele dag parkeren bij Regional betaald u 6,90 AUD. De pendelbussen van Connect rijden naar de diverse parkeergelegenheden.