Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen treinverbinding met de luchthaven.

Auto en bus

Het vliegveld ligt 15 kilometer ten zuidoosten van Orlando langs de kruising van de State Roads 436 (Semoran Boulevard) en 528 (Bee Line/Beach Line Expressway). Beide wegen sluiten aan op de snelweg Interstate 4. Via die weg zijn de meeste attracties te bereiken, onder meer Disney World.

Van Side A vertrekken Lynx bussen naar het centrum van Orlando (lijnen 11 en 51, drie kwartier) en naar International Drive (lijn 42, een uur). Verder zijn er shuttlebussen naar diverse bestemmingen, maar niet naar Disney World, International Drive, Universal Studios of Lake Buena Vista.

Autoverhuur

Op de luchthaven zelf (Level 1, begane grond) zijn balies van autoverhuurmaatschappijen Alamo, Avis, Budget, Dollar, L&M en National. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Zowel aan de noordkant (A) als aan de zuidkant (B) staan taxi’s (Yellow City Cab, tel: +1(0)407 422 2222). Een indicatie van de tarieven: centrum Orlando $35, International Drive $40, Lake Buena Vista $47, Disney World $55-60.

Parkeren op de luchthaven

Op de zogeheten Cell Phone Parking Lot mag u korte tijd gratis parkeren voor het ophalen of wegbrengen van reizigers. In de parkeergarage van de terminal mag u de eerste 40 minuten gratis parkeren, daarna is het tarief $1 per 20 minuten met een maximum van $17 per dag. Op de Satellite parkeerterreinen betaalt u $9 per dag. Van deze terreinen rijdt een shuttlebus naar de terminal. Meer informatie over parkeren via tel: +1(0)407 825 2290.