Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen treinverbinding met Houston Hobby Airport.

Auto en bus

William P. Hobby Airport ligt 11 kilometer ten zuidoosten van Houston aan de I-45 en is gemakkelijk bereikbaar. De afslag naar de luchthaven staat duidelijk aangegeven.

Van Curbzone 8A vertrekken openbare METRO bussen naar diverse bestemmingen in Houston. U kunt ook gebruik maken van de shuttlebusjes van SuperShuttle (tel: +1(0)713 523 8888).

Autoverhuur

De balies van autoverhuurbedrijven vindt u bij de bagage-afhandeling. Vertegenwoordigd zijn Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Hertz, Enterprise, National en Thrifty. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Bij de uitgang bij de bagage-afhandeling (Curb Zone 3) staan taxi’s. Er zijn vaste tarieven naar bestemmingen in Houston, maar als de meter minder aangeeft betaalt u dat lagere tarief. De vaste prijs naar het centrum van Houston is $22,00. ’s Nachts (20.00-06.00) geldt een toeslag van $1,00.

Parkeren

De parkeergarage van vier verdiepingen is direct verbonden met het terminalgebouw. Tot vijf uur parkeren kost u slechts $1,00 per uur, daarna gaat het dagtarief van $15,00 in. Het parkeerterrein Parking Cents ligt vlak naast de garage en is op loopafstand van de terminal. Daar betaalt u voor de eerste drie uur parkeren $2,00, daarna $6,00 per dag. Up-to-date informatie over parkeren hoort u via het radiostation 1610 AM (alleen vlak bij de luchthaven te ontvangen).