Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven van Havana en zelfs niet in de buurt. Hotels staan in de oude stad (Havana Vieja) of in de toeristenwijk El Vedado. Enkele hotels in Havana: Melia Cohiba Hotel (tel: +53(0)7 833 3636), Hotel Nacional de Cuba (tel: +53(0)7 873 3564), Santa Isabel Hotel (tel: +53(0)7 860 8201) en El Comendador (tel: +53(0)7 867 1037).

Winkelen en restaurants

U hoeft bepaald niet te verhongeren op de luchthaven van Havana, want er is een groot aantal eet- en drinkgelegenheden. De meeste zijn 24 uur per dag open. Verder is er een ruime keuze aan winkelmogelijkheden, waaronder duty free shops en winkels gespecialiseerd in Cubaanse producten (rum, sigaren).

Bagage

Er zijn geen mogelijkheden bagage te stallen op Havana Airport. In de Aankomsthal is een loket voor verloren en gevonden voorwerpen.

Informatie

Zowel in de Aankomst- als in de Vertrekhallen van terminals 2 en 3 zijn diverse informatiebalies waar u terecht kunt met vragen over Havana Airport, aankomst- en vertrektijden en services op de luchthaven. Verder zijn er enkele kiosken met toeristische informatie.

Zakelijk

Bij de twee VIP lounges (tel: +53(0)07 642 6225 en +53(0)07 649 0071) zijn kleine vergaderruimtes en kamers voor persconferenties te huur. Voor uitgebreide zakelijke faciliteiten bent u aangewezen op een van de grotere hotels in het centrum van de stad, zoals het Hotel Nacional (zie bij Hotels) dat conferentiezalen beschikbaar heeft.

Gehandicapten

De luchthaven van Havana is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen, aangepaste liften en toiletten, en ook laag hangende telefoons.

Overige services

Er zijn geldwisselkantoren en een bank in de centrale hal van de luchthaven. Verder een postkantoor, een apotheek, internetcafés en diverse reisbureaus. De Eerste Hulppost is gevestigd in de Aankomsthal.