Voorzieningen

Services

Hotels

Het Landvetter Airport Hotel (tel: +46(0)31 977 550) ligt op 300 meter van de luchthaven. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er zijn een aantal winkels, restaurants en (snack)bars in de terminal te vinden.

Bagage

Voor verloren en gevonden voorwerpen belt u de klantenservice tel: +64(0)31 94 1430. U kunt ook een mail sturen naar hittegods.got@lfv.se om navraag te doen naar zoekgeraakte bagage.

Informatie

In de terminal vindt u een balie waar u informatie kunt krijgen over de luchthaven, toeristische informatie en vluchtschema’s.

Zakelijk

De Conference Center (tel:+ 46(0)31 94 1160) heeft diverse vergaderzalen met diverse faciliteiten voor telefoon, fax, lcd-schermen, wi-fi en catering.

Het vliegveld biedt een VIP-service om uw wachttijd nog aangenamer te maken. De personal service zorgt voor de bagage, snelle check-in en andere zaken. In de luxe VIP-kamer heerst complete rust (tel:+ 46(0)31 94 14 48).

Gehandicapten

Göteborg heeft toiletten voor mensen die minder mobiel zijn. Er zijn gereserveerde parkeerplaatsen voor gehandicapten. Verder is de luchthaven voorzien van rolstoelhellingen en aangepaste liften en toiletten. Heeft u extra hulp of zorg nodig, geef dit dan door bij uw boeking.

Overige services

Op de luchthaven zijn banken, wisselkantoren en geldautomaten. Er is snel draadloos internet op het vliegveld te verkrijgen met een voucher of met een creditkaart. Er zijn op diverse plekken ook vaste internetstations. Er is een stilte kamer, direct rechts van de incheckbalie voor een gebed of complete rust. De luchthaven verzorgt rondleidingen (minimale leeftijd 12 jaar). Informatie via tel: +46(0)31 94 14048 of mail.

De luchthaven biedt bij de VIP service de mogelijkheid om te trouwen voordat u vliegt. U trouwt dan in de VIP lounge in het bijzijn van maximaal 10 personen. De pastoor op de luchthaven zal de dienst verzorgen. Het basis trouwpakket kost 2900 SEK (tel: +46(0)31 94 11 00).