Voorzieningen

Services

Hotels

Op het luchthaventerrein zijn geen hotels. Hotels in de buurt zijn onder meer NH Hotel Ciudad de Valladolid (tel: +43(0) 983 351 111), Hotel Conde Ansúrez (tel: +43(0)983 362 310) en Aparthotel Tryp Sofía Parquesol (tel: +43(0)983 372 893). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

De luchthaven van Valladolid is klein en heeft een zeer beperkt aanbod van winkels en eet- en drinkgelegenheden. U vindt er 1 café, 1 restaurant en een winkel met tabakswaren, alcohol, kranten en tijdschriften.

Bagage

U kunt geen bagage stallen op deze luchthaven. Voor verloren en gevonden voorwerpen wendt u zich tot de informatiebalie.

Informatie

In de centrale hal is een algemene informatiebalie. De Kamer van Koophandel van Valladolid is ook vertegenwoordigd in de centrale hal.

Zakelijk

De luchthaven biedt geen zakelijke faciliteiten.

Gehandicapten

Het terminalgebouw is goed toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn aangepaste toiletten en op het parkeerterrein zijn enkele plaatsen gereserveerd voor minder-validen.

Overige services

Er zijn twee geldautomaten. Eerste Hulp kunt u inroepen via de servicebalie in de centrale hal.