Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein. Het dichtstbijzijnde hotel is Ruta Jacobea (2,5 kilometer, tel: +43(0)981 888 211). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er is een zeer bescheiden aanbod van eet- en drinkgelegenheden: 1 (snack)bar en 1 restaurant dat een zelfbedieningsgedeelte heeft en een ruimte waar u á la carte kunt eten. Verder zijn er zeven winkels.

Bagage

In de Vertrekhal op de begane grond is een loket voor verloren en gevonden voorwerpen (tel: +43(0)981 547 571). U kunt geen bagage stallen op deze luchthaven.

Informatie

In de centrale hal is een algemene servicebalie van Aena, de exploitant van Spaanse luchthavens. De medewerkers zijn telefonisch bereikbaar via het algemene nummer.

Zakelijk

Er zijn geen zakelijke faciliteiten op deze luchthaven. Vergader- en conferentiezalen vindt u wel in het hotel Ruta Jacobea (zie bij Hotels).

Gehandicapten

De luchthaven is goed toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen en aangepaste toiletten en liften. Vlak voor de terminal zijn parkeerplaatsen gereserveerd voor minder-validen.

Overige services

In de centrale hal is een bank (Caixa de Galicia, tel: +43(0)981 897 131). Verder zijn er verscheidene geldautomaten. Op de begane grond is een Eerste Hulppost (tel: +43(0)981 547 565).