Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein. Het dichtstbijzijnde hotel is het Elba Vecindario Aeropuerto Gran Hotel (tel: +34(0)902 172 182). In de Aankomsthal is een balie voor hotelreserveringen. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er is een redelijk aanbod van winkels, restaurants, (snack)bars en cafés. De meeste vindt u in Zone A. De zones B en C hebben een zeer beperkt aanbod.

Bagage

Het loket voor verloren en gevonden voorwerpen (tel: +34(0)928 579 130) vindt u tussen de zones B en C op de tweede verdieping.

Informatie

In alle zones vindt u een informatiebalie. Het toerismebureau is vertegenwoordig in Aankomsthal A (EU-vluchten, tel: +34(0)928 574 117).

Zakelijk

Bij de verbinding tussen Zones A en B ligt een vergaderzaal voor max. 5 personen. Reserveren kan via tel: +34(0)928 579 005. De Sala Galdós VIP lounge is gratis toegankelijk voor business class reizigers, anderen betalen € 15,00. Het Vecindario Aeropuerto Gran Hotel (zie bij Hotels) heeft uitgebreide faciliteiten voor zakelijke reizigers, waaronder 10 zalen voor vergaderingen en conferenties (tot 800 personen).

Gehandicapten

Het terminalgebouw is uitstekend toegankelijk voor minder-validen. Er zijn rolstoelhellingen en aangepaste liften, toiletten en telefoons. Vlak voor de terminal zijn 48 parkeerplaatsen gereserveerd voor gehandicapten.

Overige services

Er zijn banken, wisselkantoren en geldautomaten. Ook is er een postkantoor. Verder vindt u in de Aankomsthal vele touroperators. Er is een kinderspeelplaats en er zijn speciale ruimtes om baby’s te verschonen. In Vertrekhal A (EU-vluchten) is een internetcafé. Op de begane grond van Zone A is een Eerste Hulppost (tel: +34(0)928 579 123).