Bereikbaarheid

Vervoer van en naar Lanzarote Airport

Trein

Er rijden geen treinen op Lanzarote.

Auto en bus

De luchthaven ligt 5 kilometer van de eilandhoofdstad Arrecife, langs de Autovia Arrecife-Yaiza (LZ-2). De afslag naar de luchthaven staat duidelijk aangegeven.

Naast de Aankomsthal is de halte van buslijn 4 die ieder halfuur vertrekt naar het busstation in Arrecife op Playa Honda. Van dat station vertrekken bussen naar alle bestemmingen op Lanzarote, onder meer naar Puerto del Carmen, Femes, Maguez, Orzola, Los Valles, Montana Blanc en Puente Mujeres.

Autoverhuur

In de Aankomsthal zijn balies van autoverhuurbedrijven Autos Reisen, Avis, Betacar, Cabrera Medina, Cicar, Felycar, Hertz en Payless. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Naast de Aankomsthal staan taxi’s. Een rit naar Arrecife kost ongeveer € 8,00, naar Costa Teguise € 15,00 en naar Playa Blanca zo’n € 30,00.

Parkeren op de luchthaven

Vlak voor de terminal is een parkeerterrein met plaats voor ruim 1100 auto’s. Het eerste halfuur parkeren is gratis. Voor het tweede halfuur betaalt u € 0,50, daarna € 0,95 per uur met een maximum van € 9,25 per dag (vanaf de 5e dag € 7,40 per dag).