Voorzieningen

Services

Hotels

Het Neohotel Airport (tel: +48(0)12 62 606 88) ligt op een paar kilometer van de luchthaven. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven. 

Winkelen en restaurants

In beide terminals zijn winkels, restaurants en (snack)bars te vinden.

Bagage

Bagagekluizen bevinden zich in T1. Voor verloren en gevonden voorwerpen (T1) belt u tel: +48(0)12 285 5121 of tel: +48(0)12 639 34 44. Er bevindt zich een bagagedepot in T2.

Informatie

In beide terminals vindt u informatiebalies waar u informatie kunt krijgen over de luchthaven en vluchtschema’s. In de aankomsthal van T1 vindt u de Toerist Information (tel: +48(0)12 285 53 41). Hier kunt u toeristische informatie krijgen.

Zakelijk

In de VIP Rooms zijn vergaderzalen en ontvangstruimtes. Er is ook een Meet & Assist service aanwezig om u eenvoudiger en sneller door de check-in en de douane te loodsen. Informatie over VIP & Business service (tel: +48(0)12 639 33 54).

In T1 zijn de business lounges van alle gemakken (internet, catering, kranten en tv) voorzien.

Gehandicapten

Er is een blauw pad aangelegd om het voor minder valide mensen eenvoudiger te maken op het vliegveld. Het vliegveld heeft verder duidelijke borden, speciale telefoons, wachtruimtes met speciale banken, rolstoelhellingen en aangepaste liften en toiletten. Er zijn gereserveerde parkeerplaatsen voor gehandicapten. 

Overige services

In beide terminals zijn geldautomaten. In T1 is een wisselkantoor aanwezig. Eerste Hulpposten vindt u in beide terminals. In T1 is er een postkantoor, draadloos internet en een gebedsruimte/ kapel beschikbaar.