Voorzieningen

Services

Hotels

Vlak bij de luchthaven – in Stjørdal – ligt het Quality Airport Hotel Værnes (tel: +47(0)7480 4500). Voor andere hotels bent u aangewezen op Trondheim. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Het aanbod van winkels en eet- en drinkgelegenheden is beperkt. Terminal A heeft een restaurant en een bar, maar in Terminal B is alleen een (snack)bar. Verder zijn er een duty-freeshop (Noorwegen is geen EU-land), een parfumerie en een kranten- en tijdschriftenkiosk.

Bagage

De algemene servicebalie is het aanspreekpunt voor verloren en gevonden voorwerpen. U kunt geen bagage stallen op Trondheim Airport.

Informatie

In de Aankomsthal is een algemene servicebalie, waar u ook terechtkunt voor toeristische informatie en hotelreserveringen.

Zakelijk

De luchthaven heeft een business- en conferentiecentrum. Naast algemene zakelijke faciliteiten zijn er zeven zalen beschikbaar, voor 12 tot 45 personen. Meer informatie via het algemene telefoonnummer van de luchthaven: +47(0)7484 3000. Uitgebreidere faciliteiten zijn beschikbaar in het Quality Airport Hotel (zie bij Hotels).

Gehandicapten

Het terminalgebouw is goed toegankelijk voor gehandicapten.

Overige services

Er is een bank (Fokus) en er zijn geldautomaten.