Voorzieningen

Services

Hotels

Het Park Plaza Belfast (tel: +44(0)28 9442 7000) ligt op loopafstand van de terminal. Een ander hotel in de buurt is de Dunadry Hotel & Country Club (tel: +44(0)28 9443 4343). Hotels kunt u reserveren bij de balie van het Belfast Welcome Center (tel: +44(0)28 9024 6609) in de Aankomsthal. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Belfast International heeft een redelijk aanbod van winkels en eet- en drinkgelegenheden. Er zijn snackbars, cafés, een restaurant en een wijnbar. In het winkelgebied vindt u onder meer een souvenirshop met typische producten van Noord-Ierland (‘Taste of Ulster’).

Bagage

Voor verloren en gevonden voorwerpen wendt u zich tot de servicebalie. U kunt geen bagage stallen, wel kunt u bij de servicebalie sleutels in bewaring geven (£ 5,00).

Informatie

Op de 1e verdieping is een servicebalie (Airport Information Desk) die bereikbaar is via het algemene telefoonnummer. De medewerkers geven ook informatie over het openbaar vervoer. Verder staan er in de Aankomsthal computerschermen met toeristische informatie.

Zakelijk

Zakelijke faciliteiten vindt u in The Business Lounge (internet, fax, telefoon). Voor business class passagiers is de lounge gratis toegankelijk, overige reizigers betalen £ 9,50. Vergaderzalen zijn beschikbaar in het Fitzwilliam International Hotel en de Dunadry Hotel & Country Club (zie bij Hotels).

Gehandicapten

Het terminalgebouw is in 2004 geheel gerenoveerd en aangepast voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen en aangepaste liften, toiletten en telefoons, waaronder teksttelefoons. Het personeel van de luchthaven is getraind in (eenvoudige) gebarentaal. Vlak bij de terminal zijn parkeerplaatsen gereserveerd voor gehandicapten en u kunt vragen om assistentie bij het vervoer van uw bagage.

Overige services

Er zijn geen banken maar wel wisselkantoren (Travelex) en geldautomaten. Verder is er een klein postkantoor en zijn er computers met internettoegang. Draadloos internet is eveneens beschikbaar. Naast de balies van autoverhuurders vindt u een stiltecentrum.