Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein, maar het vliegveld ligt dicht bij het stadscentrum waar een ruime keuze aan hotels is. Het dichtstbijzijnde grote hotel is Belfast Hilton (tel: +44(0)28 9027 7000) op 3 kilometer van het vliegveld. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er is een beperkt aantal winkels en eet- en drinkgelegenheden. Er zijn wat (snack)bars en er is één restaurant. Verder zijn er enkele krantenkiosken en souvenirshops.

Bagage

Voor verloren en gevonden voorwerpen wendt u zich tot de algemene servicebalie. Er zijn geen faciliteiten om bagage te stallen.

Informatie

In de Aankomsthal is een servicebalie die bereikbaar is via het algemene telefoonnummer. U kunt er ook informatie krijgen over hotels en de attracties van Belfast.

Zakelijk

In de Conference Suite (tel: +44(0)28 9093 5265) zijn kantoor- en vergaderruimtes te huur tot een maximum van 40 personen. Fax, kopieermachine en audiovisuele apparatuur zijn aanwezig en catering is mogelijk. Ook biedt dit business centre secretariële ondersteuning.

Gehandicapten

De luchthaven is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen en aangepaste liften, toiletten en telefoons. Ook is er een speciale (verlaagde) incheckbalie. Een deel van het luchthavenpersoneel is getraind in het gebruik van (eenvoudige) gebarentaal. Voor gebruik van een teksttelefoon of een ringleiding wendt u zich tot de servicebalie.
Er zijn voor gehandicapten gereserveerde parkeerplaatsen vlak bij de terminal en bij alle parkeerterreinen staan telefoons die u kunt gebruiken om assistentie te vragen.

Overige services

In de Aankomsthal zijn geen banken of wisselkantoren, wel geldautomaten. Verder is er een internetcafé en ook draadloos internet is beschikbaar.