Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein. De dichtstbijzijnde hotels zijn in Ronchi dei Legionari (3 km) en in Monfalcone (5 km), zoals het Doge Inn Airport Hotel (tel: +39(0)481 779401). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

In het terminalgebouw is een beperkt aanbod van eet- en drinkgelegenheden. Er zijn twee (snack)bars en er is één restaurant. Er is een redelijk winkelgebied, genaamd ‘La Plazetta’.

Bagage

Bij de bagagebanden is een loket voor verloren en gevonden voorwerpen (tel: +39(0)481 773227). U kunt geen bagage stallen op deze luchthaven.

Informatie

In de Aankomsthal is een servicebalie, bereikbaar via het algemene telefoonnummer. Daarnaast is er een loket van het Bureau voor Toerisme, waar u onder meer informatie kunt krijgen over het openbaar vervoer.

Zakelijk

Houders van een FVG Card (Blue of Gold) kunnen gratis gebruik maken van de VIP-Lounge. Verder zijn er twee vergaderzalen. Informatie via tel: +39(0)481 773224.

Gehandicapten

Er zijn gereserveerde parkeerplaatsen voor gehandicapten. Ook beschikt de luchthaven over aangepaste toiletten en telefoons. Voor assistentie neemt u contact op met de algemene servicebalie.

Overige services

Er zijn banken, wisselkantoren en geldautomaten. Ook is er een postkantoor. In de hele terminal is draadloos internet aanwezig en in de Aankomsthal zijn ook computers met een vaste internetaansluiting. Eerste Hulp (tel: +39(0)481 474590) kunt u inroepen via de algemene servicebalie.