Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen directe treinverbinding met de luchthaven. Bus 38 rijdt regelmatig naar het treinstation van Pescara. Vanuit het moderne treinstation is het eenvoudig om naar andere Italiaanse plaatsen te reizen. Zo bent u in drie uur in Rome. Kijk voor meer informatie op de website van de Italiaanse Spoorwegen.

Auto en bus

Het vliegveld ligt zo’n 6 kilometer ten noordoosten van Pescara-Centrum aan de Strada Stratale Tiburtina.

Tussen het vliegveld en het centrum van Pescara rijdt lijnbus 38. Een enkeltje kost 1 euro. In de aankomsthal staat een ticketautomaat. Kijk voor meer informatie en de dienstregeling op de website van de busmaatschappij.

Autoverhuur Pescara Airport

Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op het vliegveld: Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Sixt, Targa Rent, Maggiore en Onair bus. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Voor de terminal staan taxi’s. Een rit naar Pescara kost ongeveer € 15,00. U kunt een taxi reserveren bij Radio Taxi onder tel: +39(0)3 0853 5155.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn 500 parkeerplekken op het vliegveld van Pescara. Voor 1 uur parkeren bent u 2 euro kwijt en voor een dag 11 euro. Voor informatie over parkeren kunt u mailen.