Voorzieningen

Services

Hotels

Op de luchthaven zelf zijn geen hotels, maar er zijn wel directe verbindingen met een shuttlebus naar Borgo di Campagna (6 km), Hotel Stefania (7 km), Hotel Ollastu (9 km), Hotel Fenicottero Rosa (11 km), Hotel Colonna San Marco (15 km) en Arathena (17 km). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er is een redelijk aanbod van winkels, bars en restaurants op Colbia Airport. Er is onder meer een a la carte restaurant.

Bagage

Naast het parkeerterrein vindt u faciliteiten om uw bagage te stallen. Deze balie is alleen open van 07.00 tot 23.00 en alleen beschikbaar voor passagiers. U moet dus een vliegticket laten zien en een identiteitsbewijs. Bagage van gewone afmetingen kunt u stallen voor € 5,00 per dag, grotere bagage kost € 7,00 per dag. Informatie kunt u verkrijgen via de info-desk (zie hieronder).

In de Vertrekhal vindt u een balie voor verloren en gevonden voorwerpen (tel: +39(0)789 563 456), geopend van 07.30 tot de laatste vlucht.

Informatie

In de Aankomsthal is een info-desk (tel: +39(0)789 563 444). Daar kunt u niet alleen informatie krijgen over de luchthaven en vluchten, maar ook over vervoer naar de belangrijkste toeristenbestemmingen en de activiteiten die u op Sardinië kunt ondernemen. U kunt er ook accommodatie boeken.

Zakelijk

Op de tussenverdieping van de terminal is een conferentiecentrum, dat een trainingscentrum is voor studenten van de toerisme-opleiding aan de Universiteit van Sassari. Er zijn kleine en grote vergaderzalen (tot 250 mensen) en compleet ingerichte kantoren. Het centrum biedt ook secretariële ondersteuning.
Daarnaast zijn er vijf lounges en een VIP-lounge.

Gehandicapten

De nieuwe terminal is volledig aangepast voor gehandicapten met rolstoelhellingen en aangepaste toiletten, liften en telefoons. Vlak bij de terminal zijn 40 parkeerplaatsen gereserveerd voor gehandicapten.

Overige services

De Eerste Hulppost (tel: +39(0)789 68319) ligt in het winkelgebied van de luchthaven, vlak bij de politiepost.
In de Vetrekhal vindt u twee banken: Banca di Sassari en Banca Sanpaolo Imi. Geldautomaten zijn geschikt voor alle bankkaarten met het Cirrus- of Maestro-logo.