Hotels Milaan

Hotels Milaan

Hotels Milaan Malpensa Airport

Het vliegveld is omringd met een groot aantal hotels. Drie ervan bevinden zich in een directe straal van 500 tot 800 meter. Hoewel Hotel Villa Malpensa zich op 800 meter van Terminal 1 bevindt, biedt dit hotel zelfs een shuttle verbinding van en naar de luchthaven. Het hotel is daarnaast gesitueerd in een prachtige oude villa. Op dezelfde afstand ligt het First Hotel Malpensa, tevens met gratis shuttle service. Ook de bekende ketens zijn vertegenwoordigd in de omgeving, praktisch naast de bovengenoemde hotels ligt het Crown Plaza Milan-Malpensa.

Hotels in het centrum van Milaan

Er zijn een groot aantal hotels in het centrum van Milaan, vele bevinden zich rondom de Duomo (dom) van Milaan. Hotel Spadari bevindt zich in de schaduw van de dom. Dit luxueuze hotel is centraal gelegen maar dit ziet men terug in de prijs.

Diep in het historische centrum van Milaan is een schat aan hotels te vinden, waaronder het charmante, kleinschalige Hotel London. Dit hotel ligt vlakbij het beroemde La Scala Operagebouw en het plein van de kathedraal.

Ook grotere zakenhotels zijn volop aanwezig in het centrum, veel hotels behoren tot de Accor Group. Zo ook Mercure Milano Corso Genova, één van de acht Accor Hotels in Milaan.

Prijsbewuste reizigers kunnen een greep doen uit de vele hostels in het centrum. Enkele hostels in het centrum zijn Hostel Demo en Hostel Sabatino. Op het gebied van bed and breakfast accommodatie is het niet moeilijk iets te vinden in Milaan. Er bestaat zelfs een grote B&B-keten in Italië, met duidelijke informatie in veel talen. Bed and Breakfast biedt 250 B&B adressen in heel Italië, waaronder een aantal huizen en villa's in Milaan.