Voorzieningen

Services

Hotels

Het Sheraton Genova Hotel (tel: +39(0)10 65491) is het enige hotel op de luchthaven. Het ligt 200 meter van het terminalgebouw. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

De luchthaven heeft een beperkt aantal winkels en een duty free shop. Verder zijn er drie (snack)bars en een zelfbedieningsrestaurant.

Bagage

In de bagagehal is een loket voor verloren en gevonden voorwerpen (tel: +39(0)10 6015 407). Er zijn geen faciliteiten om bagage te stallen.

Informatie

De algemene informatiebalie is bereikbaar via het algemene telefoonnummer. In de Aankomsthal vindt u verder een toeristenbureau (open van 08.00 – 22.00).

Zakelijk

De Sala Genova VIP Lounge (tel: +39(0)10 6015 380) is open van 06.00 tot 21.00 en biedt onder meer internettoegang en incheckfaciliteiten voor reizigers met alleen handbagage. De lounge is toegankelijk voor VIP-kaarthouders van diverse maatschappijen.
Uitgebreide conferentiefaciliteiten zijn beschikbaar in het Sheraton Hotel op de luchthaven.

Gehandicapten

De terminal is goed toegankelijk voor gehandicapten: er zijn rolstoelhellingen en aangepaste liften en toiletten. Vlak voor het terminalgebouw zijn parkeerplaatsen gereserveerd voor minder-validen.

Overige services

Er zijn banken (Banca Carige), wisselkantoren en geldautomaten. Ook is er een postkantoor.