Hotels Shannon

Hotels Shannon

Hotels Shannon Airport

Er zijn een aantal hotels op en rondom het vliegveld van Shannon. Op loopafstand vindt men het Park Inn Shannon Airport Hotel. Het voormalige Shannon Great Southern Hotel heeft gunstig geprijsde kamers en ligt pal naast de luchthaven. Op dezelfde afstand ligt het Oakwood Arms Hotel. Iets verder van het vliegveld liggen het Shannon Court Hotel op ongeveer 5 kilometer afstand en het Shannon Shamrock Hotel Bunratty op 7 kilometer afstand. Het laatstgenoemde hotel ligt in het dorpje Bunratty, even buiten Shannon.

Hotels in het centrum van Shannon

Shannon is een kleine plaats. Het staat vooral bekend vanwege haar vluchthaven en wordt vaak gebruikt door reizigers op weg naar Galway. County Clare is echter een prachtig gebied, waar veel backpackers en wandelaars vertoeven. De grotere hotels en zakenhotels bevinden zich veelal in Limerick en Galway.

Er zijn een aantal grotere hotels in en rondom Shannon, veelal behoren deze tot de DG Hotels Groep. Voorbeelden zijn het bovengenoemde Shamrock hotel in Bunratty, The Woodstock Hotel in Ennis, Two Mile Inn in Limerick en Patrick Punchs Hotel in Limerick.

Ook zijn er in de omgeving enkele 'lodges' te vinden met bed & breakfast accommodatie. Een leuke bed & breakfast mogelijkheid is Bunratty Meadows B&B, in een mooie groene omgeving.