Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is nog geen treinverbinding met de luchthaven, maar er wordt gewerkt aan een verbinding met het Centraal Station van Glasgow (gereed in 2008). Op dit moment is het dichtstbijzijnde station Gilmour Street in Paisley (3 kilometer van de luchthaven), bereikbaar met buslijn 60. Van dat station rijden treinen naar Glasgow Central.

Auto en bus

De luchthaven ligt langs de belangrijke snelweg M8 (afslag 29).

De buslijnen 905 en 950 rijden naar het centrum van Glasgow. Deze bussen stoppen bij de treinstations Glasgow Central en Queen Street en het busstation Buchanan. De lijnen 901 en 906 rijden naar Port Glasgow.

Autoverhuur

In de Aankomsthal zijn balies van autoverhuurbedrijven Alamo, Avis, Europcar, Hertz en National. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Voor de Aankomsthal staan taxi’s. Aan het begin van de rij hangt een bord met tarieven. Reken voor een ritje naar het centrum van Glasgow op £ 18,00 - £ 20,00. Informatie over taxi’s via Cabfly (tel: +44 (0)141 848 4588).

Parkeren op de luchthaven

Direct naast de terminal is een parkeergarage (£ 11,00 per dag). Op het terrein voor lang parkeren betaalt u £ 5,50 per dag. Er rijdt een shuttlebus tussen dit terrein en de terminal. Voor alle parkeergelegenheden geldt dat u korting krijgt als u uw plaats online reserveert. Via de Airport Parking Directory website kunt u de tarieven van parkeerplaatsen nabij Glasgow Airport met elkaar vergelijken.