Voorzieningen

Voorzieningen

Parkeren op de luchthaven

Een pendelbus zorgt voor het vervoer tussen de parkeergelegenheden en de terminal. Er zijn verschillende type parkeerplaatsen voor zowel voor lang als voor kort parkeren. Silver Zone Car Park is voor lang parkeren. Premier Car Park ligt dichtbij de terminal. Meet and Greet en de Rapid pick up zijn ideaal voor ophalen en brengen. Short Stay is voor kort verblijf (tot 24 uur). Daarnaast zijn er speciale diensten om auto's snel te laten parkeren. Het is mogelijk om online uw parkeerplaats te boeken. Informatie over parkeren of boekingen kan via mail of bel met +44 (0)0871 334 4450.

Hotels

Het bed and breakfast Meadow Cottage ligt op een paar minuten afstand van de luchthaven. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Voor en na de douane zijn winkels, restaurants en (snack)bars te vinden. 

Bagage

U kunt een kruier inhuren en uw bagage laten inpakken. Voor verloren en gevonden voorwerpen belt u het algemene nummer (tel: +44 (0)871 334 4444). U kunt ook online navraag doen naar zoekgeraakte bagage.

Informatie

Op de begane grond vindt u in het midden van de terminal een informatiepunt waar u informatie kunt krijgen over de luchthaven en vluchtschema’s.

Zakelijk

Op het vliegveld zijn er verschillende vergaderzalen te huur. Vier kantoor- en vergaderruimtes met uitgebreide service: fax, tv- schermen en catering(tel: +44 (0)871 334 4444). Er is een lounge in de vertrekhal. De Servisair Executive Lounge heeft onder andere een wi-fi verbinding, tv en telefoon.

Gehandicapten

Gehandicapte passagiers kunnen vlak voor de ingang van de luchthaven worden afgezet of opgehaald. Er zijn ook gereserveerde parkeerplaatsen voor gehandicapten. Verder is de luchthaven voorzien van rolstoelhellingen, rolstoelen, braille borden en aangepaste liften en toiletten. Meer informatie over de voorzieningen (tel: + 44 (0)871 334 4444).

Overige services

In de terminal zijn wisselkantoren, een brievenbus en geldautomaten. FlyTru security is een service (3,95 pond) om sneller door de beveiliging van het vliegveld te komen.