Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein, maar in Montpellier is een ruim aanbod waaronder een Holiday Inn (tel: +33(0)4 671 23232) en Sofitel (tel: +33(0)4 679 97272) Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er is een redelijk aanbod van winkels, restaurants en (snack)bars, in aanmerking genomen dat dit een vrij kleine luchthaven is. Let op: na de veiligheidscontrole is er een zeer mager aanbod, dus stel dit moment zo lang mogelijk uit!

Bagage

Het algemene informatiepunt doet ook dienst als loket voor verloren en gevonden voorwerpen. U kunt geen bagage stallen op Montpellier Airport.

Informatie

In de centrale hal is een algemene informatiebalie.

Zakelijk

Het business centre heeft vergaderzalen voor groepen van 4 tot 90 personen. De zalen zijn uitgerust met internetaansluiting, faciliteiten voor videoconferenties en overheadprojectors. Catering is mogelijk. Voor meer informatie, tel: +33(0)467 208 660.

Gehandicapten

Het luchthavengebouw is goed toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen en aangepaste liften, toiletten en telefoons. Op alle parkeerterreinen zijn plaatsen gereserveerd voor gehandicapten.

Overige services

Voor Eerste Hulp wendt u zich tot de algemene informatiebalie. In het terminalgebouw is draadloos internet aanwezig.