Voorzieningen

Services

Hotels

Op het luchthaventerrein zijn twee hotels: het 4-sterrenhotel Sofitel (tel: +33(0)4 7223 3805) is direct verbonden met het terminalgebouw (centrale hal). Er rijdt een shuttlebus naar het 2-sterrenhotel Kyriad (tel: +33(0)4 7223 9090). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

In het terminalgebouw zijn vele winkels, cafés, (snack)bars en restaurants, vooral geconcentreerd in de centrale hal. Luxe restaurants vindt u in het Sofitel dat vanuit de centrale hal bereikbaar is.

Bagage

Bagage kunt u stallen op de 1e verdieping van de centrale hal. Daar is ook een loket voor verloren en gevonden voorwerpen tel: +33(0)4 7222 7428).

Informatie

Er zijn drie informatiebalies: in de Vertrekhal van Terminal 2, in de Aankomsthal van Terminal 1 en in de centrale hal tussen de terminals.

Zakelijk

In de centrale hal, tegenover het postkantoor, kunt u gebruik maken van fax- en kopieermachines.
Het Business Centre (tel: +33(0)4 7222 8374) biedt kantoor- en vergaderruimtes voor 2 tot 80 personen. Catering is beschikbaar, evenals secretariële ondersteuning (o.m. vertalers, typistes).

Gehandicapten

Verspreid over het terminalgebouw zijn er voor rolstoelen aangepaste liften, toiletten en telefoons. Op het parkeerterrein P6 zijn plaatsen gereserveerd voor minder-validen (bij de halte van de shuttlebus). U moet zich melden bij de informatiebalie in de centrale hal voor korting op de parkeertarieven. Voor assistentie belt u met tel: +33(0)826 800 826.

Overige services

Er zijn banken, wisselkantoren en geldautomaten verspreid over de terminals. In de centrale hal zijn een EHBO-post en een apotheek. In het hele terminalgebouw is draadloos toegang tot internet mogelijk.