Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Toulon-Hyères Airport is een klein vliegveld en het aanbod aan bars, restaurants en winkels is dus bescheiden. U vindt er een restaurant, een café, een kadoshop, een krantenkiosk en een winkel met alcohol en tabak.

Bagage

Er zijn geen mogelijkheden uw bagage te stallen. Het personeel bij de algemene informatiebalie is uw aanspreekpunt voor verloren of gevonden voorwerpen.

Informatie

In de Aankomsthal vindt u een algemene informatiebalie en een balie waar u kunt informeren naar de toeristische mogelijkheden en accommodaties in de regio (‘Le Var’).

Zakelijk

De luchthaven beschikt over een VIP lounge, maar er zijn geen faciliteiten voor vergaderingen.

Gehandicapten

Het vliegveld is uitstekend toegankelijk voor minder-validen. Vlak voor de hoofdingang zijn parkeerplaatsen gereserveerd voor gehandicapten.

Overige services

Omdat Toulon-Hyères een kleine luchthaven is hoeft u slechts kort van tevoren in te checken. Voor de budgetmaatschappijen geldt een inchecktijd van minimaal 40 minuten, voor vluchten van Air France minimaal 20 minuten.
Op de luchthaven is draadloos internet (WiFi) aanwezig.
Er is een permanente aquarellen-tentoonstelling van de kunstenaar Vincent D'Arves.