Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Het treinstation van Beauvais ligt 4 kilometer van het vliegveld af. Het station heeft een verbinding met onder andere Garde du Nord in Parijs en Amiens. Taxi's hanteren een vaste prijs naar het treinstation. Overdag kost het 11 euro, 's avonds en in het weekend betaalt u 15 euro voor een rit naar het treinstation.

Auto en bus

Het vliegveld ligt zo’n 70 kilometer van Parijs-Centrum. Via de snelweg A16 en de N1 richting Amiens (afrit 15 Amiens) rijdt u naar de luchthaven. Beauvais Tille staat duidelijk aangegeven op de borden.

Een enkeltje voor de busshuttle naar Parijs kost 14 euro. U koopt de kaartjes in de aankomsthal of buiten bij het verkooppunt aan uw rechterhand. Er is ook een supershuttle (balie is in de hal van terminal 1) aanwezig op het vliegveld. Deze busdienst brengt u direct naar Disneyland of een andere locatie.

Autoverhuur Beauvais Tille Airport

Er zijn verschillende balies van autoverhuurbedrijven (Avis, UCAR, Europcar, Hertz, National en Sixt). U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Voor de terminal staan taxi’s. Een taxirit naar Parijs kost overdag ongeveer € 110,00 en 's avonds € 150,00. 

Parkeren op de luchthaven

Het vliegveld heeft zo'n 1900 parkeerplekken. Voor de twee dichtstbijzijnde parkeergelegenheden (P1 en P3) betaalt u voor één dag 19,50 euro en voor 5 dagen 49,40 euro. Eén dag parkeren op parkeerplaats P2 kost 18,50 euro en voor 5 dagen is de prijs 45,30 euro. U kunt online informatie vragen over de parkeerplaatsen.