Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar Ajaccio ligt op korte afstand en daar is een ruim aanbod in alle categorieën. Het dichtstbijzijnde hotel is Hotel Campo Dell'Oro (tel: +33(0)4 9522 3241) op 1 kilometer van de luchthaven. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

De kleine luchthaven heeft een beperkt aanbod van winkels en restaurants. U vindt er een bar, een ijssalon en een restaurant en verder enige winkeltjes, waaronder een kunstgalerie.

Bagage

De algemene servicebalie fungeert als meldpunt voor verloren en gevonden voorwerpen. U kunt geen bagage stallen op Ajaccio Airport.

Informatie

In de centrale hal vindt u een informatiebalie. U kunt er inlichtingen krijgen over aankomst- en vertrektijden van vliegtuigen, bussen en treinen (vanaf Ajaccio-stad).
Er zijn ook computerschermen met toeristische informatie over Corsica.

Zakelijk

Ajaccio Airport beschikt niet over een business centre, alhoewel daar wel plannen voor bestaan. Uitgebreide zakelijke faciliteiten vindt u in Hotel Campo Dell'Oro en in Hotel Castel Vecchio in het centrum van Ajaccio.

Gehandicapten

De luchthaven is redelijk toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen en aangepaste toiletten.

Overige services

Er is geen bank, wel zijn er geldautomaten. In het terminalgebouw is draadloos internet aanwezig.