Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Cologne Bonn Airport heeft een ondergrondse treinstation bij T2 (Station Köln-Bonn Flughafen). In 16 minuten bent u met de S- bahn bij Köln Hauptbahnhof.

Auto en bus

Het vliegveld ligt zo’n 17 kilometer van Keulen en 22 kilometer van het centrum van Bonn. Via de snelweg A59 is de luchthaven direct te bereiken vanuit Bonn en Duisburg.

De bushalte is bij T1. Buslijn SB60 is de Airport Expressbus. De bus rijdt tussen het vliegveld en het treinstation van Bonn. De reis duurt ongeveer een half uur en een enkeltje kost 6,50 euro. De kaartjes zijn in de bus te koop. Zie ook de website van de Airport Express.

Autoverhuur Cologne Bonn Airport

Autoverhuurbedrijven (Avis, EuropCar, Hertz en Sixt) vindt u in T1 bij de aankomsthal. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Voor de terminal staan taxi’s. Een rit naar Keulen kost ongeveer € 25,00, naar Bonn kost een taxi € 35,00. U kunt online een taxi reserveren.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn ruim 12.000 parkeerplaatsen bij de luchthaven. Er zijn diverse parkeermogelijkheden. Kort parkeren kost € 4,50 per uur. De beveiligde parkeergarage 2 wordt beheerd door de firma Kalscheuer. Reserveren voor deze parkeergarage kan online of bel (tel: +49(0)22 034 02106).