Voorzieningen

Services

Hotels

Tussen P7 en P9 staat het Hilton Hotel (tel: +45(0)3250 1501). In de Transitohal vindt u het Transfer Hotel (tel: +45(0)3231 2455, maximum verblijf 16 uur) waar u onder meer gebruik kunt maken van de sauna. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

De luchthaven van Kopenhagen heeft een uitgebreid aanbod van winkels, (snack)bars, cafés en restaurants. Liefhebbers van een goede biefstuk van Australisch vlees gaan naar ‘A Hereford Beefstouw’ op de 2e verdieping van Terminal 2.

Bagage

Tussen de terminals 2 en 3 kunt u bagage stallen (tel: +45(0)3231 2360) voor DKK 30 per dag. Voor fietsen en ski-uitrusting wordt DKK 40 per dag berekend. Er staan ook bagagekluizen. Voor verloren en gevonden voorwerpen wendt u zich tot een van de servicebalies. Gevonden voorwerpen worden aangemeld op de website van de luchthaven (u kunt er tot 30 dagen terug zoeken).

Informatie

In alle terminals zijn servicebalies, bereikbaar onder tel: +49(0)3231 2448. Deze bieden ook informatie over toeristische bezienswaardigheden in Denemarken en Zweden.

Zakelijk

Zakelijke diensten zijn beschikbaar in het Hilton Business Centre (tel: +45(0)3244 5208). Er zijn 29 kantoor- en vergaderruimtes voor maximaal 90 personen en 1 conferentiezaal voor maximaal 450 personen. Alle ruimtes zijn uitgerust met moderne apparatuur voor communicatie en presentaties. Op de 12e verdieping is een Executive VIP Lounge.
De Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS heeft lounges in Terminal 3, British Airways heeft een lounge in Terminal 2.

Gehandicapten

De luchthaven is uitstekend toegankelijk voor minder-validen. Er zijn rolstoelhellingen en aangepaste toiletten, liften en telefoons. U kunt een rolstoelgebruiker begeleiden tot aan de gate. U dient zich dan wel aan te melden met een pasfoto en een paspoort bij de servicebalie in Terminal 3. Voor meer informatie kunt u ook bellen met tel: +45(0)3232 0000. Er zijn parkeerplaatsen gereserveerd voor gehandicapte reizigers.

Overige services

Banken vindt u in Terminal 2, maar geldautomaten zijn er in alle terminals. Tussen Terminal 2 en 3 is een postkantoor. Op vele plaatsen vindt u computers met internetaansluiting en in het hele luchthavengebouw is draadloos internet aanwezig.
Kinderspeelhoeken zijn er in de Transitohal; een stiltecentrum is er op de 2e verdieping van Terminal 2. In de Aankomsthal van Terminal 3 is een Eerste Hulppost.